Overblijven en Opvang

Overblijven op De Zandberg

Fris aan de middaglessen beginnen? Een ontspannen lunchpauze is voor kinderen belangrijk.
Samen eten we een boterham en daarna is er tijd en ruimte om lekker te spelen. Zo is overblijven goed geregeld. En leuk!

Kijk voor meer informatie, kosten en aanmelden op www.kober.nl/overblijven.

Buitenschoolse opvang (BSO)

Voor school en na school is er op alle dagen van de week voor de kinderen de mogelijkheid om tot 18:30 uur gebruik te maken van buitenschoolse opvang via Kober. Bij de naschoolse opvang zijn de groepen gesplitst naar leeftijd: tot 7 jaar gaan kinderen naar BSO Villa en vanaf 7 jaar naar BSO Zandberg. Daarnaast is er voor kinderen vanaf 6 jaar ook de Sport BSO Baronietuin.

Voor informatie over de buitenschoolse opvang op onze school verwijzen we je door naar www.kober.nl.

Kober kinderopvang
Ben je in verwachting of heb je jonge kinderen en wil je de zorg voor je gezin graag combineren met je werk of je studie? Dan zit je goed bij Kober. Of je nu een kinderdagverblijf zoekt, peuteropvang of buitenschoolse opvang; we bieden je kind een vertrouwde plek en een uitdagende speel- en leeromgeving. Daarnaast kun je ook vaak voor het overblijven bij Kober terecht.

Kansen voor ieder kind
De beste kansen voor ieder kind. Daar draait het om bij Kober kinderopvang. We zien kinderopvang als een plek waar spelen en leren bij elkaar komen. Een plek waar kinderen zich in alle vrijheid ontwikkelen. Wij begeleiden hen daarbij. Passend bij wie ze zijn en wat ze nodig hebben. Dat doen we met veel plezier. Want niets geeft meer voldoening dan zien hoe een kind groeit en verder komt.

Meer weten over onze kinderopvang?
Op kober.nl lees je alles over onze kinderdagverblijven, peuteropvang, buitenschoolse opvang. En hoe we samen met jou als ouder een basis leggen voor een leven lang ontwikkelen. Onze pedagogische visie is daarbij het vertrekpunt. Wil jij ook de kracht van Kober ervaren? Kom dan eens langs. Met ruim 200 locaties in de regio zijn we altijd dichtbij.

Kober kinderopvang
www.kober.nl