Overblijven en de BSO

Overblijven op KBS De Zandberg

Fris aan de middaglessen beginnen? Een ontspannen lunchpauze is voor kinderen belangrijk.

Samen eten we een boterham en daarna is er tijd en ruimte om lekker te spelen. Zo is overblijven goed geregeld. En leuk!

Kijk voor meer informatie, kosten en aanmelden op www.kober.nl/overblijven.

Overblijven – Kober.nl

www.kober.nl

Overblijven met vrienden en vriendinnen: gezellig! Je kind neemt zijn eigen eten en drinken mee en we eten samen aan tafel. Daarna gaan ze lekker spelen

Buitenschoolse opvang (BSO)

Er zijn een drietal Bso’s aangesloten bij Kbs Zandberg, namelijk; Sport- en spel Bso Baronietuin, Bso Villa en Bso Zandberg. Deze Bso’s vallen onder de unit Zandberg, zoals, voor de volledigheid, ook het kinderdagverblijf Hummeloord. Alle dagen van de week, dus ook op woensdag, is er voor de kinderen de mogelijkheid om tot 18:30 uur gebruik te maken van buitenschoolse opvang. Ook tijdens vakanties, studiedagen en schoolvrije dagen is uw kind welkom op de Bso’s. Alleen tijdens algemeen erkende feestdagen zijn de Bso’s gesloten. Een aantal pedagogische medewerkers van de verschillende Bso’s is ook als onderwijsassistent aan de school verbonden.

Voor informatie over de buitenschoolse opvang op onze school verwijzen we je door naar www.kober.nl.