Goede doelen

De Zandberg kent een commissie die zich bezig houdt met het organiseren en begeleiden van acties voor goede doelen.
Eén keer in de twee jaar organiseert de commissie een grote actie voor alle groepen van de school. In het schooljaar ’13-’14 werd er met een kaartenactie € 10.000,- opgehaald voor de stichting Mucaa, die met de opbrengst voor hun school in Gotera (Ethiopië) o.a. een speeltuin realiseerde. Een moestuin daar volgt nog.

Goede doelen

In het andere jaar is er ruimte om per groep, leerjaar of bouw zelf groepsacties in te plannen. Als het enigszins kan dragen de kinderen dan zelf goede doelen en actievormen aan. Dit schooljaar is er al een actie geweest voor het project Kerstherberg en het asielzoekerscentrum in de Koepel.

Daarnaast steunen we al jaren het werk van zuster Redempta in Brazilië.